Lekker even neuken hij spuit haar kut vol

lekker even neuken hij spuit haar kut vol

Hij zocht met zijn immense paal haar schaamlippen en zette zijn apparaat ertegen aan. Langzaam begon hij neukbewegingen te maken zodat zijn lul in haar kut verdween.

Mia kreunde en steunde ik wil je lul in me neuk me ohh wat een geile lul heb je stoot hem in mijn lijf neuk me neuk me kut. Zijn lul zat nu helemaal in haar kut en hij pompte haar zeker 10 minuten zijn grote ballen kletsen tegen haar geile reet ze schreeuwde het af en toe uit: Gert ging van haar af en op zijn rug liggen onmiddellijk kroop ze boven op hem en liet zijn paal opnieuw in haar kut verdwijnen.

Gert kneep hard in haar tieten terwijl ze zijn paal aan het bereiden was. Ze ging met haar voeten naast zijn lichaam zitten zodat ze iets hoger kwam en Gert stootte zijn lul nu met volle kracht in haar kut. Dit werd haar te veel en met veel lawaai kwam ze klaar Nu geile vent ik kom ooohh stoot je lul in mijn lijf ik kom ohhhh ik kom stoot hem nu. Haar kutvocht vermengd met pis straalde uit haar kut boven op Gert. Ze ging van hem af en keek me aan en zei dit is zo geil schatje ik weet dat je kijkt het maakt me zo geil dat ik weet dat je ziet hoe ik door die zalige paal genaaid wordt.

Ik ook zei ik. Ze draaide zich meteen weer naar Gert en zei ik wil je zaad. Waar wil je wil je het vroeg hij. Ik wil dat je in mijn kut spuit maar eerst wil ik je paal ik mijn kontje hebben. Ze ging meteen op handen en voeten zitten Gert kroop achter haar en maakte met zijn handen haar gaatje nat en zette zijn lul ertegen aan.

Mia beet in het kussen en drukte haar kont naar achteren langzaam maar zeker verdween zijn lul in haar poepgaatje. Hijgend en kreunend stootte ze met haar reet naar achteren en Gert neukte haar hol met lange halen zijn grote ballen sloegen tegen haar reet, neuk me kont ohh ram hem in mijn darmen schreeuwde ze het uit. Hij neukte haar 5 minuten in haar kontje en haalde hem eruit en stopte hem in haar kut drie stootten en met een oerkreet spoot hij haar kut vol ik spuit je hoerenkut vol jaaaaa spuit mijn kut vol geef me je zaad ik wil je geile zaad in mijn buik oggghhh spuit me vol.

Gert liet zich achterover vallen en Mia keek mij meteen aan kom hier zei ze nu wil ik jou zaad erbij. Ik liep op haar toe ze ging op haar rug liggen deed haar benen uit elkaar en ik zag Gert zijn zaad uit haar kut lekken. Ik kroop boven ophaar en duwde mijn lul in haar volle zaadkut. Ik had niet veel nodig om haar vol te spuiten na een paar minuten spoot ik mijn zaad in haar overvolle zaadkut en mijn zaad vermengde zich met dat van Gert.

Ja jouw zaad ook in mijn buik kreunde Mia spuit je zaad erbij schat ohh je weet hoe ik geil op zaad spuit het in mijn buik ooh wat heerlijk. Ohh geile kerels van me wat heerlijk alle twee jullie zaad in mijn buik. Ze keek me aan en begon me te zoenen oh schatje wat geil allemaal zei ze.

Uit haar kut golfde het zaad, ze ging er met haar vingers doorheen en likte het af. Wie likt mijn kut vroeg ze met een geile stem. Voor ik er erg in had lag Gert tussen haar benen en slurpte ons zaad naar binnen.

Mia werd met de minuut geiler ohhhh schat lik mijn zuig dat geile zaad op. Oh lik me kut zuig dat zaad op. Inmiddels was ik naast haar gaan zitten en duwde mijn lul in haar mond. Gert hield op met haar te likken en zijn lul stond weer recht naar voren klaar om te gebruiken.

Hij begon haar tepels te likken en kneep in haar tieten langzaam kwam hij omhoog begon haar nek te kussen en voor ik er erg in had likte hij ook mijn paal.. Mia keek op en kreunde zachtjes toen ze dat zag ohh ja pijp zijn lul ohhhh wat geil wat geil.

Gert pijpte mijn lul zalig, Mia was ondertussen weg ge gekropen en ging onder Gert liggen om ook hem te pijpen hetgeen haar lukte ze liet zich weer geil in haar mond neuken door die grote paal. Ze liet zijn paal uit haar mond glijden en haar tong ging over zijn poepgaatje ze tongde zijn mannekut.

Gert draaide met zijn kont zodat ze er goed bij kon. Haar vingers gleden in zijn kont en opnieuw neukte ze zijn kont met haar vingers. Neuk Gert zei ze tegen mij dat wil ik zien. Mijn god dat had ik nog nooit gedaan. Ze ging onder hem vandaan en zei tegen Gert blijf zo zitten kom hier schat zei ze tegen mij ze ging naast Gert zitten en met haar kutgeil maakte ze zijn kontje nat.

Ik ging achter hem zitten en Mia leidde mijn lul naar zijn gaatje. Ze zette mijn eikel tegen zijn poepgaatje en ik begon zachtjes neuk bewegingen te maken beetje bij beetje verdween mijn paal in zijn lichaam.

Gert kreunde en Mia zei alleen maar ohh ja neuk hem wat geil is dit neuk hem. Ik begon hem harder en sneller te neuken. Mia kroop naar voren en ging met haar benen wijdt voor Gert liggen en liet zich likken.

Ik neukte hem zeker 10 minuten en toen zei Mia en nu neuk jij hem. Ik kan veel hebben want Mia duwt altijd van alles in mijn kont maar of dit lukte. Ik liet mijn lul uit zijn kont glijden en ging op mijn knieën zitten en wachtte wat er ging gebeuren. Mia kwam naast me zitten en wreef over mijn sterretje en nu zette ze de paal van Gert tegen mijn gaatje. Ik voelde dat hij begon te duwen en ik duwde met mijn kont naar achteren als zijn eikel er inzit gaat het beter dus ik probeerde zo snel mogelijk zijn eikel in mijn lijf te hebben ik voelde het gevaarte mijn darmen binnen gaan en hij begon te neuken.

Al gauw kletsen zijn ballen tegen mijn kont. Dat betekende dat hij zijn grote lul helemaal in mijn darmen had. Mia hijgde alleen maar toe neuk zijn lijf ram je pik in zijn lichaam ohhh wat geil. Gert zat tegen klaarkomen aan spuit zijn buik vol met je geile zaad spuit hem vol, ik voelde meteen daarna zijn warme zaad mijn darmen in stromen wat een geil gevoel en Mia.

Mia kreunde en zei ohh eindelijk weet je wat het is om volgespoten te worden wat geil he dat zaad, ik kon het alleen maar beamen. Gert ging uit mijn kont en ik voelde zijn zaad uit mijn kont stromen. Meteen zat Mia achter mij en tongde mijn poepgaatje en slurpte het zaad uit mijn darmen.

Gert keek en zei Jezus wat ben jij een geil kreng zeg. Annie kwam weer de kamer binnen. Toen ze met de kaas rondging keek Remco in haar badjas.

Toen ze zag dat onze pilsjes op waren zei ze, "ik ga nog wel even wat bier halen" en toen ze terug uit de keuken kwam had ze haar badjas uitgetrokken. Hij liet zijn handen over haar kont gaan. Ze deed dat en "buk je eens wat" vroeg hij haar nu. Annie zette haar handen op de leuning van zijn stoel en hij pakte haar borsten die nu wat hingen. Hij haalde haar borsten tevoorschijn en zag haar dikke tepels. Annie kreunde toen hij er aan trok en ermee draaide. Nu haakte hij zijn vingers achter de rand van haar slipje en stroopte die omlaag, Annie liet het toe.

Ze stapte uit het slipje en leunde bij Remco op zijn schouders. Hij gooide het slipje naar mij toe, "pas jij daar maar op". Ik zag dat Annie haar benen verder uit elkaar deed en zag de hand van Remco ertussen gaan en hij pakte haar vol bij haar kut. Hij drukte een paar vingers in haar kut en begon daar mee te draaien en te stoten. Dat was snel gebeurd en Annie keek naar de grote paal van Remco die flink overeind stond. Wij dronken snel onze pilsjes op en Annie liep alvast naar de slaapkamer, wij keken haar geil na.

Ze lag al klaar op bed met haar benen uit elkaar. Remco kroop tussen haar benen, plantte zijn dikke eikel tussen haar vochtige schaamlippen en stootte toe. En Remco ramde lekker door.

...

GAY MASSAGE ARNHEM GRATIS SEX HEERHUGOWAARD

Mijn tong vindt de ingang van haar spleet en ik haal hem langzaam van onder naar boven. Ik ga niet tot haar klit maar zak weer naar beneden.

Dan weer omhoog en ga nu wel door en druk mijn lippen op haar klit. Die is goed gevoelig. Maar ik haal mijn mond van haar grote klit. Nu streel ik met mijn handen haar hele spleet en stop snel 3 vingers naar binnen. Oh ja, lekker doe maar, doe maar, maak me lekker klaar Stef. Help je moeder Stef”.

Ik ga nu met mijn tong naar haar klit die nu helemaal als een piemeltje vooruit steekt. Mijn vingers bewerken haar kut en met mijn tong lik ik haar klit zo snel als ik kan. Dan voel ik dat ze verkramt, haar kut knijpt samen. Dat zal haar klaarkomen zijn.

Ze komt wat tot rust. Heb ik hard gegild? We zoenen elkaar en dan ontdekt ze mijn keiharde leuter. Ik wil die mooie paal diep in mij voelen”. Ik ga op haar liggen en zonder dralen pakt ze mijn lul vast en brengt die tussen haar schaamlippen.

Langzaam druk ik mijn lul naar binnen. Als ik er helemaal inzit blijf ik even stil liggen. Uitgeput val ik op haar. Maar voor een eerste keer dat je een vrouw neukt deed je het hartstikke goed.

Je mag blijven hoor. We liggen nog even naast elkaar. Ik begin dan mam haar borsten te strelen en als ik afzak naar haar kut spreidt ze haar benen als vanzelf.

Ze spint als een poes op een warme schoot. Dan gaat ook haar hand van mijn borst naar beneden. Als ze hem streelt is hij al niet helemaal slap meer. Ze maakt zich los van me en gaat naast me zitten. Ze buigt naar voren en neemt mijn lul in haar mond. Lekker “ ze hapt mijn lul weer naar binnen en begint er op te zuigen. De gevolgen laten zich raden. Als hij weer helemaal strak staat vraagt mam: Op mijn tieten in mijn kutje of in mijn mond?

Ze zuigt en bewerkt mijn lul met haar tong. Ik houd het niet lang en spuit stralen kwak zo haar strot in. Ze trek terug en vangt de rest in haar mond op. Dan slikt ze een gedeelte door en laat wat kwak uit haar mond lopen. Dan komt ze omhoog en geeft mij een zoen op de mond. Ze wringt haar tong naar binnen en perst dan mijn eigen zaad mijn mond in. Die moet ik wel doorslikken. Ik heb geen eens tijd om het goed te proeven.

Maar erg vies is het geloof ik niet. We gaan naast elkaar op bed liggen. Liggen even naast elkaar. Als ik dat bevestigt vraagt ze: Je was zo bedreven in het likken en neuken”.

Pappa vond dat ik het moest laten gaan, volgens hem doen alle jongens dat. Als ik weer eens een leuk boekje had gevonden liet ik het pappa zien. Vaak werden we dan ook lekker geil en neukten dan lekker samen. We liggen nog even uit te rusten. Ze kleedt zich niet aan en loopt in der nakie naar beneden. Ik volg haar voorbeeld. Beneden gaat ze naar het toilet en doet haar plas zonder de deur te sluiten.

Ik zie dat ze haar kut droog veegt met een wc papiertje. Ze zet de tuindeuren open en gaat in de keuken brood klaar maken. Ze kijkt me aan en lacht. Leg jij even handdoeken op de stoelen, dan kunnen we zo eten. Ik ga zo meteen boodschappen doen.

Ga je mee of blijf je thuis om je huiswerk te doen. Heb je nog repetities maandag? Die heb ik de hele week. Dus gaat mam alleen voor de boodschappen. Ik ben de hele middag met mijn schoolwerk bezig. Mam komt me tussendoor wat te drinken brengen.

Als ik om 5 uur naar beneden ga zit mam nog steeds bloot in de tuin een boek te lezen. Ik kleed me ook gauw uit. Ze is blijkbaar al bezig met het eten want het ruikt lekker uit de keuken “Zo ben je daar? Wat wil je drinken? Ik vraag een cola. We moeten tenslotte nog proosten op je ontmaagding. Dan drinken we de fles bij het eten wel uit. Om mam te plezieren stem ik in. Ik moet even denken en zeg dan: We nippen van ons glas.

Fantaseerde je weleens dat je met mij in bed bezig was”? Als ik je dan weer hoorde hijgen en kreunen zag ik dat voor me en trok me dan lekker hard af”. Heb je maar één keer kunnen gluren? Ik zag je ’s morgens ook vaak naakt aan tafel.

Je had me immers gezegd dat ik niet aan de meisjes mocht komen. Ik voel dat mijn lul alweer reageert op onze praat en zie haar vraag als een uitdaging, ik sta op en loop naar haar toe.

Ze lacht me toe. Ik doe alsof ik haar een kus wil geven maar grijp eerst met beide handen een tiet en dring dan met mijn tong haar mond in.

Dan gaat de pieper van de oven. Ik ga achteruit en ze staat op. Ze heeft mijn lievelingsschotel gemaakt van gehakt met ui, wortel en noten. De fles is soldaat gemaakt en het toetjes is ook op. We ruimen af en mam zet de vaat in de machine. Eerst koffie of wil je wat anders? Ik pak haar vast en zet haar tegen het aanrecht. Ik geef haar een zoen op beide wangen en de derde op haar mond. Trek haar stevig tegen me aan. Zal ik jou nu verwennen”? Ik ben benieuwd hoe sterk hij wordt. Kus haar nu vol op de mond en duw mijn tong naar binnen.

Ze mompelt wat maar ik kan er niets van maken. Mijn lul staat nu helemaal klaar om bij haar binnen te dringen. Ik moet even zoeken en dan glijd ik als vanzelf naar binnen, haar heerlijke sappige kut in. Dan begin ik als een wildebras te rijen. Ik moet om voldoende lucht te krijgen haar mond uit. Neuk je moeder maar helemaal geil. Spuit mijn geile kut vol. OHH ja ik ga komen spuit, spuit nou mijn lekkere geile kut vol jongen.

Toe maar laat het maar komen. Dan hou ik het ook niet meer en spuit een hele lading bij haar naar binnen. We staan naar adem happend tegen elkaar aan. Als ma weer op adem is gekomen zegt ze: Het leek wel of je me wilde verkrachten”. Maar ik moest me de hele tijd inhouden en je bent zo lief en lekker bloot. Ik krijg een zoen en ze duwt me van haar af. We drinken de koffie en kijken naar het nieuws. En zo is ze ook gewoon een geil ding houdt van zaad in haar kut kont mond over haar tieten ze is gewoon verzot op zaad en houdt van geil praten tijdens de sex.

Tijdens het dansen passeerde ze ons om de beurt en raakte met haar hand even onze gezichten aan. Ik wenkte Gert onze vriend dat ie mee moest gaan doen. Hij stond op, op dat moment stond Mia met haar rug naar hem toe te heupwiegen hij legde zijn armen om haar heen en zo wiebelden ze samen door de kamer.

Mia had haar ogen gesloten en liet zich leiden door Gert. Zijn handen gingen over haar buik. Zijn lippen zochten haar nek zijn handen gleden nu over haar tieten. Ik zag haar met haar kont naar achteren gaan om de pik van Gert te voelen, en een hand bracht ze achter haar rug en zocht naar zijn paal. Zijn handen waren nu onder haar truitje verdwenen en kneedde haar tieten. Ze had zijn grote paal gevonden en liet haar hand er over glijden.

Het was een geil gezicht om mijn eigen vrouw zo bezig te zien. Onder het bewegen trok ze haar truitje uit en kon Gert zijn gang gaan met haar grote tieten en dat deed ie ook hij rolde haar tepels en kneep in haar tieten. Met een hand om haar tiet zocht zijn andere haar geschoren kut en vond die ook. Zijn vingers zochten haar klitje. En hij begon haar zachtjes te vingeren.

Ze zakte half door haar benen en zette een been op een tafeltje. Gert vingerde haar kut en ze kreunde zachtjes.

Ik zat op een stoel en had mijn broek uitgetrokken en zat aan mijn lul te trekken kijkend naar mijn wijfie die gevingerd werd door iemand anders. O ja schat vinger me klit hijgde ze oh wat god wat zalig mmmmmm vinger me. Inmiddels had ze zijn broek achter haar rug weten los te maken en haar handen zochten naar zijn lul. Ik zag haar even schrikken want hij had geen gewone lul maar een monster van een apparaat.

Ze ging gewoon staan en draaide zich om en hun monden vonden elkaar ze tongden en kreunde en haar handen probeerde ze zijn paal uit zijn broek te halen. Ze knoopte zijn broek verder los en liet die naar beneden zakken. Ik keek ook, wat een paal zeker 25 cm lang en heel dik, en ik dacht ohh schatje allemaal voor die geile kut, mond en kont van je.

Ze nam hem in haar handen en trok zachtjes aan zijn paal toen zakte ze door haar knieën en ging voor hem zitten. Haar mond ging naar Gert zijn paal in verdween erin wat een geil gezicht mijn eigen wijfie met een andere lul in haar bek.

Met moeite kon ze zijn grote paal in haar mond krijgen maar stukje bij beetje toch zeker voor de helft en liet zich in haar mond neuken. Ze kan pijpen als een beest en mijn lul neemt ze helemaal maar dit gevaarte was iets te.

Grote slierten kwijl liepen langs haar mond maar toch probeerde ze hem steeds verder achter in haar keel te krijgen. Gert had haar achterhoofd vast en neukte met lange halen haar mond. O ja lekker sletje pijp mijn paal oh wat geil ik zal je lekker in je bekkie neuken lekkere geile slet van me.

Ze liet zijn paal uit haar mond glijden en likte zijn ballen terwijl haar vingers zijn sterretje zochten en haar kenende verdwenen er dan ook meteen twee vingers in zijn kontje. Oh ja vinger me reet hijgde hij toe geil ding van me oh wat ben jij geil.

Opnieuw had ze zijn paal in haar mond en neukte met haar vingers zijn kont. Ze ging rechtop staan en liep naar het bed ging erop liggen Gert kwam voor haar en begon haar kut te likken zijn tong over haar klitje o jahh lik me kut geile vent hijgde ze.

Onder her likken liet Gert zijn vingers over haar kontje gaan en neukte met twee drie vingers haar gaatje, wilder kan je er niet krijgen: Ohhh jahh neuk me reet vinger me gaatje ohh Gert wat lekker.

Gert kwam iets overeind en ging boven op haar liggen Mia lag daar met haar benen wijdopen om zijn lul te ontvangen in haar zeiknatte kut. Hij zocht met zijn immense paal haar schaamlippen en zette zijn apparaat ertegen aan.

Langzaam begon hij neukbewegingen te maken zodat zijn lul in haar kut verdween. Mia kreunde en steunde ik wil je lul in me neuk me ohh wat een geile lul heb je stoot hem in mijn lijf neuk me neuk me kut. Zijn lul zat nu helemaal in haar kut en hij pompte haar zeker 10 minuten zijn grote ballen kletsen tegen haar geile reet ze schreeuwde het af en toe uit: Gert ging van haar af en op zijn rug liggen onmiddellijk kroop ze boven op hem en liet zijn paal opnieuw in haar kut verdwijnen.

Gert kneep hard in haar tieten terwijl ze zijn paal aan het bereiden was. Ze ging met haar voeten naast zijn lichaam zitten zodat ze iets hoger kwam en Gert stootte zijn lul nu met volle kracht in haar kut.

Dit werd haar te veel en met veel lawaai kwam ze klaar Nu geile vent ik kom ooohh stoot je lul in mijn lijf ik kom ohhhh ik kom stoot hem nu. Haar kutvocht vermengd met pis straalde uit haar kut boven op Gert.

Ze ging van hem af en keek me aan en zei dit is zo geil schatje ik weet dat je kijkt het maakt me zo geil dat ik weet dat je ziet hoe ik door die zalige paal genaaid wordt. Ik ook zei ik. Ze draaide zich meteen weer naar Gert en zei ik wil je zaad. Waar wil je wil je het vroeg hij. Ik wil dat je in mijn kut spuit maar eerst wil ik je paal ik mijn kontje hebben. Ze ging meteen op handen en voeten zitten Gert kroop achter haar en maakte met zijn handen haar gaatje nat en zette zijn lul ertegen aan.

Mia beet in het kussen en drukte haar kont naar achteren langzaam maar zeker verdween zijn lul in haar poepgaatje. Hijgend en kreunend stootte ze met haar reet naar achteren en Gert neukte haar hol met lange halen zijn grote ballen sloegen tegen haar reet, neuk me kont ohh ram hem in mijn darmen schreeuwde ze het uit.

Hij neukte haar 5 minuten in haar kontje en haalde hem eruit en stopte hem in haar kut drie stootten en met een oerkreet spoot hij haar kut vol ik spuit je hoerenkut vol jaaaaa spuit mijn kut vol geef me je zaad ik wil je geile zaad in mijn buik oggghhh spuit me vol.

Gert liet zich achterover vallen en Mia keek mij meteen aan kom hier zei ze nu wil ik jou zaad erbij. Ik liep op haar toe ze ging op haar rug liggen deed haar benen uit elkaar en ik zag Gert zijn zaad uit haar kut lekken. Ik kroop boven ophaar en duwde mijn lul in haar volle zaadkut.

10 jan Ma zei dan als ik een odol had: “ Ga je eerst maar even aftrekken Zij luistert alleen niet als ik haar Thea noem, maar zo heet ze wel. Sindsdien trek ik me dan lekker af en zie voor me hoe ik in plaats van pa in mam haar kutje rij. . ik mijn explosie niet uitstellen en spuit haar kut vol met mijn zaadpap. Na het pijpen en de geile neuk beurt, komt hij klaar in haar en voelt ze de sperma in haar kut spuiten. Na de harde neuk beurt spuit hij haar gezicht vol sperma. Hij hoort de lekkere meid nog roepen dat hij niet in haar kutje mag spuiten. Maar hij was zo lekker aan het neuken, haar kutje voelde zo lekker dat hij per.

Lesbische sex seks limburg

Lekker even neuken hij spuit haar kut vol

: Lekker even neuken hij spuit haar kut vol

Grote open kut gardcore sex Neuken in veenendaal skijken
Lekker even neuken hij spuit haar kut vol 173
Lekker even neuken hij spuit haar kut vol 436
Lesbische sm orgasme tiener Geile piskut neuken is zo lekker
BETAALDE SEXDATE TANTRA MASSAGE ZUID HOLLAND Welke rijke zakenman wil Afghaans vrouwtje als sexdate zwijndrecht sexdate zuid holland minnares onderhouden. Negerinnen kut vol sperma. Hijgend en kreunend stootte ze met haar reet naar achteren en Gert neukte haar hol met lange halen zijn grote ballen sloegen tegen haar reet, neuk me kont ohh ram hem in mijn darmen schreeuwde ze het uit. Aziatische koppels doen aan groepsex en spuiten harige kutjes vol sperma. Als hij zijn bruine lul uit haar kutje haalt zie een groot gapend gat. Snel klim ik uit bed loop naar de badkamer om eerst mijn blaas te legen, zittend op de pot bedenk ik dat ik gisteren Greta heb geneukt en Jannie door Bert is gepakt, mijn pik groeit direct weer maar hoe gaat dit aflopen gaat er door mijn hoofd. Ik moet even denken en zeg dan: