Jongens die elkaar aftrekken meisjes die spuitend klaarkomen

jongens die elkaar aftrekken meisjes die spuitend klaarkomen

Hierdoor gaat de penis overeind staan. De penis wordt stijf en meestal groter. Maar er gebeurt meer in je lichaam als je opgewonden raakt. Je tepels worden harder, je hart gaat sneller kloppen, je pupillen worden groter, je ademhaling versnelt, je gaat sneller bewegen en sommige jongens hijgen of kreunen.

Als je gevoelige plekjes worden aangeraakt, kun je opgewonden raken. Bepaalde delen geven een extra prettig gevoel als je die aanraakt. Bij een jongen zijn dat de penis en ballen, vooral de eikel.

Maar ook je nek, armen, borsten en billen zijn gevoelig. Wil jij weten waar de gevoelige plekjes  van jou of je partner zitten? Een jongen kan niet meteen na een orgasme opnieuw klaarkomen. Een meisje kan dat wel, ongeveer 10 tot 15 seconden na een orgasme is haar clitoris weer in de oude vorm. Jongens hebben een herstelperiode nodig. Per jongen is dat verschillend. Het herstellen kan een paar minuten tot een paar uur duren. Zijn jullie tegelijk klaargekomen?

Meestal is het niet zo makkelijk om tegelijk een orgasme te krijgen. Maak er geen must van. Als het lukt is het fijn, maar na elkaar klaarkomen is ook opwindend. Je hebt dan meer oog voor de ander en kan ervan genieten om hem of haar te zien klaarkomen. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid.

Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Klaarkomen jongen Home Seks Sekstechnieken Klaarkomen jongen. Snel naar Wat is een orgasme? Opgewonden raken Gebruik je gevoelige plekjes Nog een orgasme? Tips om het klaarkomen uit te stellen Tegelijk klaarkomen.

Een jongen die opgewonden raakt, kan klaarkomen. Klaarkomen is een ander woord voor orgasme. Wat is een orgasme? Opgewonden raken Je kunt klaarkomen, door de penis op en neer te bewegen. Gebruik je gevoelige plekjes Als je gevoelige plekjes worden aangeraakt, kun je opgewonden raken. Soms komt een jongen snel klaar.

Dat kan lastig zijn. Tips om het klaarkomen uit te stellen Stop met bewegen of ga langzamer bewegen. Zoek naar een standje waarbij je minder snel klaarkomt. Plaats je duim en wijsvinger als een ring om je balzak en trek deze zachtjes naar beneden vlak voordat je klaarkomt. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 30 juni   [ Die hebben we in het natuur en scheikunde lokaal.

Daar heb ik het wel eens gedaan, stiekem. Al m'n zaad in m'n etwie opgevangen. Zit er nogsteeds in nu helemaal droog. Kei grappig als een meisje een pen wil lenen. Ze weten het natuurlijk niet. Wil ook wel eens op een andere spannende plek, het park of het bos ofzo. Ik heb zelf ook al op de meest rare plekken gerukt, maar wat dacht je van de wc op school?

Nee niet op school Nee ik en maatje hebben het niet op school gedaan. Bij mij hangen er te veel camera's due kijken overal, het gebeurde Bij me thuis toen we samen huiswerk gingen maken. Opeens begon me vriend te rukken. Ben toen bij hem gaan zitten, en keken mekaar Aan wie het eerst in ze boxer begon te spuiten.

Hij was eerder dan ik. Hij tien maar ze plakkerige Boxer bij ons in de was gedaan. En heb er een van mij aan hem Gegeven. Dan kan ik overal waar ik wil lekker aan mijn bobbel zitten zonder dat iemand het ziet. Ik heb het ook gedaan. Het kan niet overal, want ze zien je dan wel, maar onder tafel kan het wel. Ik heb het vandaag op school gedaan omdat een vriend van mij het ook deed. Hoe was het, kan je ook details geven? Laatst op studiereis een week Berlijn, ik was me aan het aftrekken in de badkamer van hotel kamer alleen er zat blijkbaar een gat in de deur waar je doorheen kon kijken en toen hebben 2 meisjes her gefilmd en doorgestuurd naar iedereen Laatst konden we niet naar de jongens wc op school omdat daar blijkbaar iets mis mee was.

Dus daarom ging ik naar het meisjes toilet toe om even te gaan plassen want ik moest best nodig alleen er zat dus blijkbaar ook een meisje naast die ik alleen van gezicht kende maar dat meisje was dus op de wc zichzelf gaan vingeren en toen ik haar klaarkomen begon ik zelf ook maar aan mijn piemel te trekken maar opgegeven moment keek dat meisje over het toilet muurtje heen en zag ze dat ik met mijn piemel bezig was en toen liep ze dus haar hokje uit en stapte ze in de mijne en begon ze me te pijpen en af te trekken en dat vond ik heel fijn en zelf heb ik ook nog met haar borsten gespeeld en mijn piemel bij haar naar binnen gedaan in der vagina dus het is wel mogelijk om het op de wc te doen: Laatst moest ik een toets inhalen voor geschiedenis.

Ik zat alleen met de leraar in het lokaal, en het leek of hij ergens op aan drong. Toen kwam ik er achter dat hij zat te rukken.

...

We hebben het erg lekker samen en verheugen ons telkens weer op de zwemles. Trekken na zwemles Ik ga drie keer per weekop zwemles.

Het is volgens mij heel normaal als je een jaar of 11 - 12 bent dat je begint te experimenteren. Sommigen doen doctertje spelen met meisjes en anderen spelen mel vriendjes politie en gaan dan fouleren. Hierbij wordt in het begin heelvvoorzichtig tussen de benen gevoeld maar als de ander het toelaat wordt al eens wat beter gevoeld.

Tot de broek moet worden uitgedaan en dan gaat men over op het lekker voelen aan je piemeltje. We hebben dit allemaal gedaan en vanaf ons 16 - 17 jaar waren de meisjes aan de beurt.

Bij sommigen was dit nog veel eerder. Ik was 11 jaar toen ik voor het eerst aan een kutje speelde maar dat kwam ook doordat mijn buurmeisje die toen al 14 was bij ons doctertje speelde. Echt neuken deden we met haar vanaf 14 jaar. Nu heb ik een eigen vriendinnetje en doen we het 3 - 4 keer per week.

Ik zou mijn twee sexvriendjes pijpen na de zwemles. Ik heb het dan ook gedaan en het was eigenlijk best lekker. Hun sperma smaakte niet echt vies maar ook niet echt lekker. Ik ben zelf ook nog lekker gepijpt door een van hen en ik moet zeggen dat ik alleen heel erg snel moet spuiten als ik wordt gepijpt.

Alweer een hele ervaring rijker. Trekken na de zwemles Jij vraagt je af als je 15 bent zit je toch niet meer op zwemles. Nou als je aan wedstrijd zwemmen doet blijf je steeds op zwemles. Je slagen zijn altijd aan verbetering toe. Nu begrijp je het waarschijnlijk iets beter. Ze waren een jaar of 12 denk ik. Het meisje was de jongen aan het aftrekken en even later begon hij haar te vingeren. Het zag zo geil uit dat ik gelijk begon te spuiten.

Ik heb er echt van genoten. Ik laat de bubbels dan lekker langs mijn piemel gaan zodat ik een stijve krijg. Daarna vlug naar het omkleed hokje e dan begin ik mij af te trekken. Ik vraag mij eigenlijk af of mmeer jongens dit doen na het zwemmen of heb ik dit alleen. Ook Ik heb ook altijd na t zwemmen zin om te trekken, laatst was ik bij een zwembad in een hokje die niet dicht kon, vond dit wel spannend was toen ook lekker aan t aftrekken, kwam er ineeens een best wel geile vrouw binnen, we schrokken allebei en toen ze weg was kwam ik heerlijk klaar!

Heb ik nog nooit meegemaakt, maar het lijkt me wel super geil!!! Vraag Is aftrekken voor homo's. Hij was veel ouder, ik denk 17 ofzo. In het bubbelbat voelde hij ineens aan me piemel tottie hard werd.

Toen zijn we naar de hokjes gegaan en hebben we elkaar gepijpt. Zijn sperma ging helemaal over me kin heen. Later gingen we vaker zwemme en hebben we het ook gedaan. Hij heeft mij ook geneukt, maar ik mocht hem niet want mijn piemel is nog te klijn. Sinds heeft iemand wel een stijve. En dan gaat die soms beetje trekken.

Ik ook wel soms. Volgende keer wil ik ze allemaal pijpen en dan alle zaad over mijn gezicht. Toen kregen er nog twee een stijve. Gingen we eerst beetje trekken voor de grap. Paar jongens gingen lachen en riepen homo enzo. Zei een dat hij echt homo is. Die moest ons toen pijpen vonden ze. En dat deed hij echt. Heel kort maar, maar ik hoop volgende week meer. Omg Doe het gwn niet zou ik zeggen. Gluren onder het hokje Laatst keek er iemand onder mijn hokje door omdat ik me stond te rukken.

Ik wist niet wat ik moest doen, t was wel geil. Zwembad Helaas heb ik geen ervaring met jongens. In een sauna heb ik me door een gozer mij zo ver te krijgen dat ik me door hem 2x heb laten afzuigen.

Die gozer was echt goed. Een uur later heb ik hem weer opgezocht en zoog die me voor de 2e keer. Ik trek me ook altijd af na het zwemmen. Soms vraag ik iemand mee in een hokje en trekken we elkaar af. Ik doe het altijd met mijn vriendje in zon hokje. Eerst ruk ik hem totdat ik nat ben en dan vingert hij mij. Ik denk wel eens vaak aan dat ik met een vriend zit af te rukken.

Lijkt me toch best wel geil! Heb me al regelmatig met een vriend afgetrokken maar vorige zomer in een bus met andere mensen bij onder een laken het was echt zo spannend nu trekken we elkaar nog af na zwemmen of bij hem thuis zo geil.

Die 1e dag al samen gezwommen, onder water wat in zn broekje gevoelt, een gladde pik met klein beetje haar!

Heerlijk, die avond de camping over en we waren in het donker op het strand, al snel voelde ik zijn hand in mn broek die al snel uit ging, ook mijn hand ginng zijn broek in!

Meteen nam hij mn lul in zn mond en binnen een minuut spoot ik zn mond vol, en hij de mijne! Daarna neukten we elkaar, die nacht spraken we af bij het wc gebouw, waar we elkaar flink afzogen, neukten en zoenden!

Beide kwamen we 3 x klaar ofzo in elkaars mond en gezicht! Ook vingerden we elkaar! De 13 nachten erna lagen we bij elkaar in de tent, zodra de ouders in de campers lagen duikten wij boven op elkaar, elke dag hadden we veel seks!

We hebben elkaar zelfs getrokken in de zee, en onder water gepijpt en klaargekomen! Dit ging 2 weken zo door, nu is hij mijn vriendje, en zien we elkaar om het weekend, de seks, elkaar aftrekken Ik ben altijd al geil als hij me streelt!

En met vrienden, doe ik ook weleens samen klaarkomen en pijpen, daar doet mn vriendje ook aan mee. Op vakantie hadden we ook vaak seks in de douche! Het lijkt me zo geil om te doen, toen ik deze topic las kreeg ik echt een boner. Wanneer een vriend eens komt ga ik wat porno openzetten en samen aftrekken! Ineens hoor ik geklop en doe snel men boxer aan en doe open.

Daarna mocht ik haar nog neuken in een groot hokje Daarna nooit meer iets van haar gehoord. Zelf rukken is lekker maar lijkt mij lekkerder door iemand anders bijvoorbeeld na het gymen of met school kamp tijdens het douchen of na school ofso of met school kamp met mijn groepje in onze slaap kamer lekker met zn alle.

Hallo Ik heb een vraagje over rukken Hoe doet je het best En nog iets soory dat ik dat vraag maar zijn jullie hier homo ofni. Rukken met jongens is niet echt homo hoor, het is meer iets van samen amuseren Vorige zomer, op het scoutingkamp vroeg zo'n lange jongen van 18 of ik met hem mee wou gaan. Ik zei oke, toen we aankwamen trok hij m'n broek los en begon me te pijpen, ik vond het wel lekker, toen we de volgende dag naar het zwembad gingen pijpte ik hem in het kleedhokje, die nacht hadden we ook nog seks achter het wc gebouw.

Ik zou graag met mijn vriend rukken maar ik ben bang dat hij mij dan niet meer aardig vind en voor homo uit gaat schelden, hoe moet ik dit aanpakken?

Jongen van 13 jaar je kan het altijd proberen. Ik zelf heb nog nooit met een vriend gerukt of gepijpt lijkt me wel heel erg lekker. Weet iemand nog andere manieren? Hoe zouden jullie het vragen aan een jongen? Ik en me beste vriend zijn best wel geile mannetjes als ze met school gaan zwemmen dan kleden al de jongens zig in 1 groot hok om en me vriend krijgt dan altijd een steive en ik ook en iedereen krijgt dan gewoon een steive en da roepen ze zo van haar kijk jij hebt dikke ballen Enzo en na het zwemmen rukken ze dan niemand heeft sperma dus tis wel cool want elke jongen in onze klas heeft wel buikspieren dus dat maakt ons geil.

Hetero's vinden rukken ook fijn hoor Groetjes. Hoe moet ik dit doen? Ik heb met een vriend van mij gepijpt ik zei tegen hem. Ik wilde wat raars zeggen hij zegt zeg dan dus ik zeg jij wilt graag een keer gepijpt worden ik wil graag een keer gepijpt worden toen zei hij nee gaat niet gebeuren toch is het gebeurd Was wel apart maar lkkr. Mijn vriendin wil nog niet neuken maar aftrekken doet ze wel graag. Ik kom helaas meestal wel snel klaar.

Eerst komt er een beetje sperma maar als ze door blijft trekken komen er meestal wel een paar goeie stralen. Soms voor meer genot streel je met je vingers over je tepels en dan kom je ook goed klaar.

En ook ver dan? Hoe lang geleden was je bij de dokter, was dat omdat je toen ook al meer dan normaal klaar kwam? Ik ben om die reden ook bij de arts geweest toen ik een jaar of 15 was, tegen mij zei hij dat het niet vaak voorkomt Hoe zit dat bij jou?? Ik ben het met jongen van 18 eens. Miss komt het bij mij ook idd door iets krom en lange voorhuid. Jonge van 13, Had ik toen ik begon met trekken ook hoor!

Het kwam er uit druppelen en het was niet echt dik en wit ofzo Ik moet wel eerlijk zeggen dat dat nu meestal anders is.

Ik trek eigenlijk dagelijks, soms stoort het mezelf XD, maar ik heb nu wel redelijk dik sperma. Helaas komt het er nu nog steeds gewoon uit druppelen.. Af en toe, na een paar dagen niet trekken, dan krijg spuit ik wel, dan komt er best wel veel sperma op mijn borst terecht. Wat misschien ook niet meehelpt is dat mijn voorhuid lang is en mijn piemel een beetje krom, maar acht..

Trekken gaat wel, maar soms stelt het me teleur als ik een filmpje zie waar ze behoorlijk heftig klaarkomen, of als ik lees dat sommigen verder dan TWEE METER kunnen lozen!

Ik haal dus met een beetje mazzel ongeveer twintig cm! Ladder  hey ik kan soms ook hevig klaarkomen ik duw dan tijdens mijn orgasme rustig 2 vingers in me kontgaatje of me vriendin doet dat en dan word t nog intenser soms spuit ik voor megevoel wel 8 eetleps over de billen van mijn vriendin krijg ik echt een dikke genotsknots van veel plezier met jou vriendje: Ik heb mijn vriendje ook weleens afgetrokken..

Hoi, Ik lees dit, maar ik kom helemaal niet hard klaar. Bij mij duurt het een paar secondes en dan is het over. En dan heb ik een paar drupjes sperma! Hoe kan het dat jongens heel veel hebben en andere jongens weinig?

En voelt het fijner om hard klaar te komen? Als ik begrijp hebben ze langer genot? Ik hoop dat de jongens antwoorden. Geen uitzondering Heeh man van 21, Ja, dankje voor je reactie. Ik ben een beetje bang omdat ik de pil nog niet slik. Maar ik krijg hem wel binnenkort.

Maar een shirtje volplassen in één orgasme vind ik niet normaal hoor. Ook dat het zaad overal komt is erg lachwekkend. En ook wel geil, klopt. Plaste jouw vriendje ook, als hij kwam? Ik doe het omdat ik dan knettergeil ben en ik vind het gewoon lekker om klaar te komen. Ik heb een vriendje gehad die ook erg hard klaarkwam. Hij spoot meestal over mee heen, effe douchen en klaar!! Voor de gein hebben we 'ns gemeten hoever ie kwam: Heb ik wel n's gehad en dat gíng toch prikken!!

Veel of weinig spuiten heeft volgens mij niks met sporten of lichaamsbouw te maken denk ik. Hoeveel achter elkaar Hoef je niet gespierd voor zijn Hoeveel achter elkaar Als jongens dit lezen: Als jullie achter elkaar klaar kunnen komen. Beschrijf eens hoe dat is.

Ik wil wel weten hoe dat is. En hoeveel keer je kan! Kunnen alleen heel gespierde jongens dit? Hee, Ik heb het nou een paar keer meegemaakt dat hij echt hard klaarkomt.

Ik vind het wel eng waar zal het terecht komen? Het is wel uitzondering lijkt het. Hoe kan deze jongen dit hebben? Komt het soms omdat hij graag sport?

Toen hij klaarkwam begon hij eerst te plassen! Zó veel was het. Ik vind het toch wel eng zo. Hij gaat wel beter oppassen. Nee, hij heeft het iedere dag zo hevig. Vandaag heb ik het gezien:

GRATIS SEX LEEUWARDEN SEKS IN GELDERLAND

Jongens die elkaar aftrekken meisjes die spuitend klaarkomen

11 aug spuiten of 'druppelen' Seksualiteit. de meeste jongens nou spuitend klaarkomen of dat het eruit druppelt, Stimulatie van de prostaat laat je ook verder spuiten (maar dat is als meisje niet altijd even leuk om te doen). ik druppel meestal, maar das denk ik omdat ik me 2 keer per dag aftrek. alsik et 1 of 2. onderwerp: Jongensvragen een lokaal afgetrokken toen hij alleenwas en toen werden alle jongens bij elkaar Aan wie het eerst in ze boxer begon te spuiten. Laatst konden we niet naar de jongens wc op school omdat daar blijkbaar iets meisje was dus op de wc zichzelf gaan vingeren en toen ik haar klaarkomen. Lees hier meer over het orgasme van jongens. Als het lukt is het fijn, maar na elkaar klaarkomen is ook opwindend. Je hebt dan Aftrekken. Van aftrekken kan een jongen klaarkomen. Veel jongens trekken zichzelf af. 2 meisjes in bed. Jongens die elkaar aftrekken meisjes die spuitend klaarkomen