Nl mobiel biljartbal in kut

nl mobiel biljartbal in kut

Jezus nog aan toe, hij fantaseerde over haar!!!! Verward liep ze de keuken weer in en pas daar merkte ze dat ze zelf een natte kut had. Ja, ze was geil! Eerst door die tongzoen en nu dit.

Haar man neukte haar nog maar spaarzaam, hij had altijd wel bier op als hij van het biljarten thuiskwam en had dan geen zin in seks. Dat gebeurde heel af en toe op een zondagochtend en dan was hij in vijf minuten klaar, ook in bed dacht hij alleen maar aan zichzelf, daardoor had Mieke het masturberen allang herontdekt. In de linnenkast had ze onder een stapeltje lakens een dildo verstopt, nou ja, het was gewoon een flinke kaars die ze met wat babyolie glad maakte voor ze hem tussen haar schaamlippen schoof.

Zeker twee per week, als ze alleen thuis was, maakte ze gebruik van dat ding. Ook nu had ze daar opeens behoefte aan en wachtte tot Alex de trap af denderde, met een schoon t-shirt uiteraard. Normaal kon hij alles tegen zijn moeder vertellen, ook over seks en vrijen. Na een kort overleg met zichzelf besloot hij de halve waarheid te vertellen.

Hij had nu al plannen minder te gaan stappen, meer thuis te blijven en zijn moeder proberen te versieren. Hij vond haar namelijk echt een heerlijk wijf; geestelijk en lichamelijk! Maar ik wil geen medelijdenzoenen van jou, ik ben niet zielig. Het was gewoon een liefdeskus. Ze hoorde haar zoon zijn jas pakken en de deur uitlopen. Hij haalde zijn fiets uit de schuur en reed met het pakje computerspelletjes weg.

De afspraak met haar vriendin was over een uurtje dus ze had nog wel even tijd. Ze holde de trap weer op en pakte vanuit de badkamer de babyolie. Daarna ging ze naar de grote slaapkamer en pakte de kaars. Ze schoof haar strakke jeans omlaag, toen haar natte slip en vingerde meteen haar clitoris. Aaahhh, dat was lekker maar zo wilde ze niet klaarkomen. Ze dacht aan de grote pik van haar zoon en smeerde de kaars met de olie in.

Het was de eerste keer dat ze aan haar zoon dacht toen ze de kaars in haar kut stopte. Zijn lul leek nog groter dan haar kaars te zijn en ze stootte hem flink door. Ze kon er niets aandoen dat ze fantaseerde dat Alex op haar lag, ze probeerde die gedachte zelfs te verbannen maar het lukte niet.

Neuk me Alex, neuk me met je grote piemel! Fluisterde ze en begon de kaars woest heen en weer te bewegen. Na een paar minuten voelde Dione de golven van genot al komen en ze bereikte huiverend een hoogtepunt zoals ze zelden beleefd had. De nieuwe week begon en Klaas kreeg een uitnodiging om over drie weken een internationaal driebandeninvitatie toernooi te gaan arbitreren in Bietendam, een provincieplaats in het oosten van het land, bekend om zijn voetbalclub die dat jaar voor het eerst in de UEFA cup uitkwam.

Met toch een wat trotse stem las hij het voor tijdens het avondeten maar keek behoedzaam naar zijn vrouw en zoon voor eventuele sarcastische opmerkingen. Pfff, Bietendam, ze moest er niet aan denken. Het kwam Klaas allemaal wel goed uit, zeker de helft van zijn biljartcluppie zou die zaterdag komen supporteren, dat kon nog een mooi feest worden.

Zijn vrouw besloot hem te negeren en richtte het woord tot Alex. Het moet een goed concert worden. Dat was genoeg voor Klaas, de maat was vol. Hij smeet zijn bestek op tafel en beende zonder een woord te zeggen naar de gang om zijn jas te pakken. Hij ging wel naar het biljartcafé, daar waren zijn echte vrienden.

De laatste dagen was de stemming tussen Klaas en haar tamelijk ijzig; ze vond dat het onderhand tijd werd voor veranderingen. Het tongzoenincident met haar zoon was Dione goed bevallen; zoiets wilde ze, lekker zoenen, lekker rollebollen, weer verliefd worden. Moeder en zoon zaten tegenover elkaar, zij droeg een wat laag uitgesneden truitje en als ze bukte kon je de diepe gleuf van haar borsten zien. Dat deed ze dus, ze prikte het onaangesneden biefstukje van de bord van haar man en legde die met een knipoog op het bord van Alex die meer oog had voor haar borstvlees dan voor het biefstukje.

In de weken die volgden begon het ijs tussen man en vrouw wat te breken maar geweldig was het niet. Op de bewuste vrijdag pakte Klaas zijn koffer in, kuste zijn vrouw op haar wangen en vertrok met de auto naar het biljarttoernooi. Tussen moeder en zoon was geen ijsschilfertje te bekennen, daar was het juist hoog zomer. Toen Alex uit school kwam danste zijn moeder hem bijna tegemoet en begroette hem met een kus.

Ze was in een opperbeste stemming en had een nog lager truitje aan. Hij knikte van 'ja', er kwamen wel vaker mensen kijken als ze repeteerden, waarom niet? En zijn moeder mocht gezien worden. Ze had zijn lievelingsmaaltijd gemaakt; gegrilde kip met bloemkool en gebakken aardappels; gretig viel hij er op aan. Nu knikte Alex 'nee', hij vond dat ze er prima uitzag.

Hij gooide eerst nog wat kattenbrokjes in het etensbakje van Floortje en deed zijn jas aan. Die avond gingen ze naar de loods waar 'Rockhouse' haar domicilie had. Het was een bandje dat zich inspireerde op de rock n roll uit de jaren zestig en zeventig en speelden menige cover uit die tijd, afgewisseld met eigen nummers. Tot verrassing van Dione was er een kleine schare fans aanwezig waaronder een paar bloedmooie meiden die vooral haar zoon enthousiast begroetten. Zo, haar zoon was populair bij de meisjes.

Ze was daar trots op maar voelde ook wat steekjes van jaloezie, ze hield zich maar wat bescheiden op de achtergrond toen de band de gitaren inplugden. Dione moest even aan de herrie wennen maar genoot van haar zoon. Hij speelde de fraaiste solo's en zong de tweede stem tijdens de meerstemmige nummers. Wel ergerde ze zich een beetje aan een stoot van een meid die vlak voor het podium stond en een nog lagere decolleté dan zij aanhad en met haar heupen neukende dansbewegingen naar haar zoon maakte.

Ze herkende haar opeens, dat was Natasja, een klasgenoot van Alex die vorig jaar heel af en toe wel eens bij hun thuis kwam om samen huiswerk te Maken. Opeens bedacht Dione zich dat het toen misschien wel om andere soort huiswerk ging dan het gebruikelijk was. Ze voelde zich opeens oud worden. Wat moest ze hier eigenlijk? Nee, ze voelde zich opeens kansloos.

Dit was het terrein van de jeugd, frisse jonge meiden en jongens die plezier maakten, elkaar opzweepten en bedplezier hadden. Het viel haar ook op dat Alex de sensuele Natasja als een soort muze gebruikte. Hij maakte met de steel van zijn gitaar ook neukende stoten maar bleef goed spelen. Tijdens de pauze zocht hij echter toch zijn moeder op. Ze kregen meteen een dochter en besloten het daarbij te houden. Beiden stegen gestaag in hun werk en kochten na verloop van tijd een vrijstaand huis aan de rand van de stad.

Claudia was altijd erg onzeker geweest. Ze vond haar vriendinnen altijd mooier dan haar zelf, durfde nooit met jongens op stap en was een muurbloempje in de discotheken.

Ze keek erg op tegen haar moeder, bewonderde en aanvaarde haar zelfverzekerdheid. Haar grote liefde was toch haar vader. Die was meer als zijzelf, hetzelfde zachtaardige karakter wat inhield dat hij haar ook wat beter begreep. Maar haar liefde ging verder, ze wilde een vriend die net als haar vader was en in haar fantasieën werd hij haar minnaar. Ze keken naar een oninteressante film op een commerciële zender; Claudia in een luie stoel, Olga onderuit gezakt op de bank met de afstandsbediening in haar handen.

Tijdens de eerste filmonderbreking zette ze het geluid af. We kikken er alle twee op als we weten dat je daar staat. Olga glimlachte en wist nu dat ze de volle aandacht van haar dochter had. Hij is niet te houden als hij fantaseert dat hij jou neukt, maar dat hoef ik je niet te vertellen, dat heb je gisteravond wel gehoord, neem ik aan.

Ikzelf raak er ook opgewonden door, dat gluren heb je niet van een vreemde. Ik zou zelf ook vreselijk geil worden als ik Alex met iemand anders zou zien neuken. Dit had ze niet verwacht. Eigenlijk is het heel gek, twee naar elkaar hunkerende mensen onder één dak terwijl ze 'het' nooit met elkaar doen. Als we met z'n drieën maar gelukkig zijn, daar draait het om.

Ze klopte met een hand op de leeggekomen plek op de bank en keek uitnodigend naar haar dochter. Ze stond op en ging naast Olga zitten die meteen een arm over haar schouder deed. Ze kuste haar dochter op haar wang om haar nog meer op haar gemak te stellen waardoor die zich lekker tegen haar moeder aannestelde. Olga plaatste nu haar andere arm voorlangs om Claudia heen en drukte haar nog steviger tegen haar aan. Ze plaatste nu een zoen op haar voorhoofd en wist dat ze zou slagen, haar dochter was als was in haar handen.

Er zijn twee voorwaarden. Vroeger had ze al eens voorzichtig met een vriendin gevreeën en hadden ze samen gemasturbeerd maar daar was het bij gebleven.

Misschien was haar dochter ook wel zo. Ze kon zich niet meer inhouden en kuste Claudia nu op haar mond. Met haar tong drukte ze haar lippen uiteen en dwong haar toen haar tanden van elkaar te doen. Ze likte de binnenkant van de lippen van haar dochter en stak vervolgende de punt van haar tong een ietsje in de mond van Claudia die haar tong eerst een beetje terugtrok maar even later toch die van haar moeder opzocht. Een tijdje cirkelden de tongen om elkaar heen tot het een volle tongzoen werd die minutenlang duurde.

Daarna trokken ze zich alle twee wat hijgend terug. Tenslotte heb je mij de laatste tijd ook redelijk vaak naakt gezien; nu is het mijn beurt. Ze kuste haar dochter voor de tweede keer met geopende mond waarbij de tongen elkaar nu wel meteen vonden. Tijdens deze lange kus knoopte Olga de blouse van haar dochter open en wreef over de jonge borsten die achter een sportbehaatje zaten. Claudia voelde haar tepels verstijven en gaf toe. Ze protesteerde niet toen ze voelde hoe de knoop van haar strakke spijkerbroek los werd gemaakt en de rits omlaag werd getrokken.

Ze kuste haar moeder terug toen die zich even terug wilde trekken en omarmde haar nu ook. Claudia stond op van de bank en ging vlak voor haar moeder staan. Ze liet het bloesje van haar schouder vallen en trok de bh over haar hoofd die ze op de grond liet vallen. Olga keek met een natte kut naar de twee stevige meidenborsten, ze waren schitterend! Al redelijk groot maar vooral hard met stijve puntige tepels die naar voren staken. Ze moest zich beheersen om er niet op aan te vallen.

Claudia had geen schroom meer en wrong zich uit de strakke broek die ze tot op haar enkels liet vallen, daarna trok ze haar lichtblauwe slip omlaag.

Ze stapte uit de broeken en bukte zich om ook haar kousjes uit te doen. Vervolgens ging ze weer recht staan, pal voor haar moeder die verlekkerd keek naar de platte buik.

Tot haar verwondering zag ze wel dat haar dochter een fors bosje schaamhaar had staan terwijl ze zelf een kale spleet had. Ze bleef even staan toen ze de handen van haar moeder op haar malse billen voelde en draaide verder toen de handen haar loslieten zodat ze weer in volle glorie haar voorkant toonde.

Ze wist nu zeker dat Claudia ook van vrouwen hield en dat vond ze een geilmakend gegeven. Olga wilde ook naakt zijn, samen naakt met haar dochter. Ze ontdeed zich in een wip van haar losse outfit en omhelsde haar dochter weer. De tongen vonden elkaar heel snel en gretig liet Olga haar handen over de rug van haar dochter uitwaaien, op weg naar haar billen.

Tevens drukte ze Claudia dicht tegen haar aan zodat de twee warme lijven goed contact hadden. De borsten en onderlijven stijf tegen elkaar, haar vingers nu in de bilspleet van haar dochter die haar handen om de nek van haar moeder had geslagen.

Laten we elkaar vingeren," zei Olga, ze was nu zo heet als een bos uien. Ze ging op haar knieën zitten en trok de even geile Claudia met zich mee. Haar ene hand vond van voren de natte schaamlippen van haar dochter en was op zoek naar de clitoris.

Haar rechterhand werd vastgepakt en naar de kale kut van haar moeder gedirigeerd. Olga liet de hand van haar dochter door de geopende schaamlippen van haarzelf gaan en kwam al bijna klaar. Soppende geluiden en de geur van vrouwen sappen vulden de kamer en zo brachten moeder en dochter elkaar tot een hoogtepunt.

Olga kwam als eerste en schokte hevig met haar onderlijf toen het orgasme haar trof. De vinger van Claudia schoot daardoor uit haar spleet maar dwingend pakte Olga de hand van haar dochter en plaatste die weer op haar kut.

Ze spreidde haar hand over de schaamlippen van Olga heen en kneep alles toen hard bij elkaar. Een tweede orgasme gierde nu door Olga heen die in haar geiligheid opeens twee vingers in haar dochter stootte. Claudia rilde over haar hele lijf bij deze onverwachte penetratie en kwam nu ook schokkend klaar.

Ze zaten op de vloerbedekking en hingen tegen de bank aan en Claudia was nu bereid alles voor haar ouders te doen. Toen ze boven waren dirigeerde ze Claudia naar de ouderlijke slaapkamer waar ze een oud laken uit de kast haalde en die over het bed deponeerde.

Ze vond haar moeder echt een stoot en wilde er over twintig jaar precies zo uitzien. Ze bewonderde dat volle lijf, die wiebelende kont die de slaapkamer uitliep. Ze had nooit van zichzelf gedacht dat ze ook met vrouwen kon vrijen, dat ze dat opwindend vond, dat ze klaar kon komen op een vrouwenvinger en dat ze zelf ook vrouwen kon bevredigen. Dat dit allemaal incest was kwam niet bij haar op. Haar gedachten waren wat dat betreft heel simpel; ze hield ontzettend veel van haar ouders en wilde hun zodanig van dienst zijn dat ze nooit het huis uit zou hoeven verlaten.

Altijd bij Pa en Ma, dat zou fantastisch zijn. Nog geen minuutje later kwam Olga de slaapkamer weer binnen met een tondeuse, een kommetje water, een tube scheerzeep, schaarkwast en een scheermes. Ze zette alles op een nachtkastje en ging toen op haar knieën op bed zitten.

Eerst bukte ze om Claudia een lichte tongzoen te geven. Ik hou veel van je," zei ze glimlachend. Ze vond het allemaal zo opwindend en spreidde haar benen toen ze na een tijdje de andere tepel tussen haar lippen nam.

Je houdt ervan he? Lekker aan mama's tieten zuigen. Je vader vindt het heerlijk als hij gezogen wordt. Je zal zijn pik moeten zuigen, aan zijn eikel, zijn ballen, zijn tepels. Ze had dat soort dingen immers al regelmatig gezien terwijl ze in de deuropening bij haar ouders stond te gluren. Ja, dat wilde ze graag en ze wilde ook haar vaders zaad proeven en drinken. Hup, we moeten aan het werk. Een snorrend geluid vulde de slaapkamer en Olga ging op haar knieën tussen de ver geopende benen van haar dochter zitten.

Met haar vrije hand manipuleerde ze de wat gekartelde schaamlipjes van Claudia zo dat ze veilig waren voor het apparaat en scheerde het bosje tot kleine stoppeltjes. Daarna zeepte ze de schaamheuvel goed in en liet het even inwerken. Ik deed het toen met kaars. Maar je vaders pik is veel dikker dan de steel van een haarborstel hoor; ook langer en veeeeeeeeeeel lekkerder.

Ze pakte toen het scheermesje, zei tegen Claudia dat ze zich stil moest houden en scheerde zorgvuldig de kleine stoppeltjes van de meidenschaamheuvel. Daarna veegde ze met een punt van het laken het onderlijf droog en keek keurend haar werk. Moet je het zien? Ze ging weer tussen de benen van Claudia zitten en hield de spiegel op zo'n manier dat Claudia het resultaat goed kon zien. Toen, in een opwelling, bukte ze zich voorover en drukte een kus net boven haar spleet, daar waar het kleine kittelaartje zat.

Ze likte zacht over het knopje en schoof alweer een vinger in de meidenspleet. De tong van Olga flitste nu snel over het klitje en ze stopte er nog een vinger bij.

Haar dochter was toch al erg opgewonden over de scheerpartij en het duurde niet lang eer haar onderlijf woest begon te schudden. En oohhhh, die twee wild heen en weer gaande vingers!! Olga zag weer die harde meidentieten schudden en dook er op af. Met haar vingers nog in de kale kut zoog ze woest aan de tepels van Claudia, daarna beklom ze haar dochter zover dat haar druipende kut boven de tieten van Claudia zat.

Ze zakte wat lager en pakte de rechtertiet van Claudia die ze wild door haar moederlijke spleet haalde, ook zij stond weer op het punt van een hoogtepunt. Claudia probeerde met haar mond de clitoris van Olga te bereiken maar dat lukte niet. Ze ging hoger op haar knieën zitten en draaide zich om zodat ze nu in omgekeerde houding op haar dochter zat. Ze liet haar kut net boven de mond van Claudia zakken die haar tong al had uitgestoken.

Even later proefde ze van de schaamlippen van haar moeder die zich nog verder liet zakken zodat haar kut precies op de geopende mond van Claudia belande en haar neus tegen de anus kreeg aangedrukt. Claudia moest de billen van haar mama wat uit elkaar trekken anders kreeg ze bijna geen adem meer.

Olga had een wijsvinger laten zakken en vond haar eigen klitje waar ze ruw over heen wreef. Ze had niet veel tijd nodig, een paar minuten maar. Olga's sappen dropen langs de wangen van haar dochter die zich apetrots voelde dat ze haar moeder klaar had weten te krijgen; later zou ze papa wel zover krijgen!!!

Hij had wat teveel bier op en stommelde de kamer binnen. Daar zaten zijn vrouw en dochter in nachtkleding naast elkaar op de bank. Op de een of andere manier merkte hij de zeer ontspanning houding tussen hun twee, net alsof het vriendinnen waren in plaats van moeder en dochter. Alex knikte "Ja hoor, en Feyenoord heeft gewonnen. Ik drink nog even een borreltje en ga dan naar bed.

Na drie slokjes was het kelkje leeg en ging Alex naar boven waar hij zich uitkleedde en gapend tussen de lakens schoof. Net voordat hij in slaap viel gleed Olga onder het dekbed en kuste haar man even op zijn mond. Alex werd rond 9 uur wakker door een volle blaas. Hij sprong zijn bed uit en liep op een drafje naar de badkamer om te plassen. Daarna deed hij een ochtendjas aan en liep naar beneden. Olga en Claudia waren al op en er was koffie. Met zijn nog wat slaperige ogen zag hij dat de ochtendjas van zijn vrouw half open stond zodat hij, als ze wat bukte, vrijelijk tegen haar mooie grote borsten aankeek en ook zijn dochter zag er sexy uit.

Die had alleen een nachthemdje aan die net onder haar billen viel en hij kon zien dat ze er niets onder aan had. Hij voelde dat er iets in de lucht hing. Na twee kopjes koffie en evenveel sigaretten stuurde Olga hem weer naar boven. Dan komt de verassing waar ik het gisteravond over had.

Alex voelde meteen een kriebelend gevoel in zijn onderbuik en een lichte verharding in zijn pik. Hij liep de trap op, nam een douche en ging weer onder het dekbed liggen, naakt zoals altijd. Nog geen minuut later liep Olga de slaapkamer binnen met Claudia vlak achter haar. Claudia wil graag met je naar bed en jij wilt graag met Claudia.

Het is hoog tijd dat jullie wensen worden vervuld. Toen dirigeerde ze Claudia naar de zijkant van het bed. Laat je vader zien hoe mooi je bent. Bijna zonder schroom trok ze het hemdje over haar hoofd en liet het ook op de grond vallen.

Alex was er even stil van toen hij zijn mooie dochter zo vlak voor hem zag staan. Begerig en diep onder de indruk keek hij naar de prachtige harde borsten, de vlakke buik en kale schaamheuvel. Die keek haar ogen uit naar de grote stengel, ze kreeg er een droge keel van. Ze leken wat besluiteloos, vader en dochter, iets wat Olga wel had verwacht; ze kende haar pappenheimers, daarom nam zij maar weer het initiatief.

Ja goed zo, en laat je vader je borsten zien. Alex hoefde geen verder uitleg. Hij bracht zijn handen naar dat heerlijke meidenvlees en kneedde zacht in de jonge veerkrachtige borsten van zijn dochter.

Even later hief hij zijn hoofd wat op en zoog de harde dieprode puntige tepels een voor een in zijn mond. Hij werd er zo geil van dat hij met zijn onderlijf omhoog, in het luchtledige begon te stoten. Olga zag het; ze kroop via het voeteneind op het bed en pakte zijn steigerende pik onder bij de stam vast; ondertussen bleef ze Claudia instrueren. Hij liet één borst los en deed zijn hand op haar achterhoofd.

...

Oudewijvensex gratis sex ontmoeting

Seks advertentie plaatsen geile broer en zus Roy pakte de zwarte leuter in zijn hand en slingerde ermee voor Kitty’s gezicht. Het is niet niks als je je in vijf jaar tijd weet op te werken tot nationaal arbiter. Daarna ging ze naar de grote slaapkamer en pakte de kaars. Met subtiele neukbewegingen wreef hij zijn harde paal tegen haar linkerbil zonder zijn vingers uit haar scheur te halen. De hele kut en kont van Kitty zaten vol en het droop tussen haar benen door op de lakens. Ze keek met gemengde gevoelens naar dat lange slanke lijf in die vale spijkerbroek en dat wit t shirtje, nl mobiel biljartbal in kut.

Lik mijn lul kaal kutje beffen

Ze voelde zich opeens oud worden. Roy had het niet meer en zei dat ie ging komen. Moeder en zoon krijgen een sexverhouding DEEL1 DEEL 1 - "Zo, jullie kijken naar een nieuwe arbiter van de landelijke biljartbond," zei Klaas Jansen toen hij fris geschoren aan de ontbijttafel aanschoof en triomfantelijk naar zijn vrouw en zoon keek maar die reageerden verschillend, beide niet zo positief als hij gehoopt. Hij was al drie tot vier avonden per week weg. Haar rechterhand werd vastgepakt en naar de kale kut van haar moeder gedirigeerd. Kitty die zei dat ze dit toch wel wat eng begon te vinden werd gerustgesteld.